
Kaurajauhis-kasvislaatikko á la Antell
g
Ainesosat
2.5 kg | kypsiä perunaviipaleita |
0.3 kg | kesäkurpitsaviipaleita |
0.45 kg | Elovena Kaurajauhista |
0.2 kg | pakastesipulikuutioita |
0.1 kg | rypsiöljyä |
0.002 kg | savupaprikajauhetta |
0.02 kg | ruokasuolaa |
0.3 kg | laktoosittomia fetajuustokuutioita |
0.3 kg | pakastettuja puolikuivattuja tomaattipaloja |
0.2 kg | Koskenlaskija murennettua sulatejuustoa |
0.004 kg | Välimeren yrttiseosta |
0.002 kg | rouhittua mustapippuria |
0.01 kg | maissitärkkelystä |
1 kg | laktoositonta 15 % ruokakermaa |
0.2 kg | laktoositonta juustoraastetta |
Valmistusohje
- Voitele GN 1/1-65mm vuoka. Laita vuokaan perunaviipaleet ja viipaloitu kesäkurpitsa.
- Freesaa Kaurajauhis, sipuli ja mausteet rypsiöljyssä joko pannulla, kattilassa tai uunissa kuivapaistolla 160°C 10 min.
- Lisää vuokaan Kaurajauhis, valutettu salaattijuusto, puolikuivatut tomaatit ja sulatejuustomuru. Sekoita kevyesti sekaisin.
- Sekoita mausteet ja maissitärkkelys ruokakerman joukkoon. Kaada vuokaan, sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista kuivapaistolla 160°C noin 30 min.