
Kaurajauhis-caesarsalaatti á la Antell
g
Ainesosat
0.1 kg | rypsiöljyä |
2 kg | Elovena Kaurajauhista |
2 kg | romainesalaattia suikaleina |
1.5 kg | jäävuorisalaattia suikaleina |
1.5 kg | caesarkastiketta |
0.9 kg | parmesaanilastuja |
0.4 kg | krutonkeja (oliiviöljyä, pestoa, valkosipulimurskaa) |
0.25 kg | kirsikkatomaatteja |
0.05 kg | herneenversoja |
Valmistusohje
- Paista öljyssä Kaurajauhis, säästä osa koristelua varten.
- Huuhtele ja valuta salaatti, sekoita joukkoon parmesaanilastut, Kaurajauhis ja kastike. Paras lopputulos tulee itse tehdyllä caesarkastikkeella.
- Koristele salaatti itse tehdyillä krutongeilla, paistetulla Kaurajauhiksella, puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja herneenversoilla juuri ennen tarjoilua.
Reseptissä käytetyt tuotteet