
Kasvissyöjän punajuuri-pastapaistos
g
Ainesosat
0.400 kg | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1.2 kg | pakastepunajuurilohkoja |
0.2 kg | pakastesipulikuutioita |
0.75 kg | pakasteporkkanasuikaleita |
0.022 kg | valkosipulimurskaa |
1.5 kg | vettä |
0.06 kg | kasvisfondia |
0.5 kg | ruokakermaa |
0.009 kg | suolaa |
0.35 kg | Torino Kypsennettyä Soijarouhetta |
0.2 kg | juustoraastetta |
0.3 kg | Torino Tummaa kierremakaronia |
Valmistusohje
- Kuumenna padassa Sunnuntai Juokseva.
- Freesaa punajuurilohkoja, sipulikuutioita ja valkosipulimurskaa 10 minuuttia kuumassa rasvassa.
- Punnitse raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm pakkiin ja sekoita freesattujen juuresten kanssa.
- Kuumenna liemi kiehuvaksi. Murenna joukkoon soijarouhe.
- Kaada soijarouheliemi pakkiin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 165 asteessa noin 20 minuuttia.
- Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.