
Kasvislasagne Täysjyvä Piccolo pastasta
g
Ainesosat
0.85 kg | Torino Kypsennettyä Soijarouhetta |
2 l | vettä |
0.17 kg | sipulikuutioita |
0.05 kg | kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen) |
0.15 kg | vaaleaa kastiketiivistettä |
0.7 kg | tomaattimurskaa |
0.16 kg | tomaattipyreetä (suolaton) |
0.625 kg | isoja kasvissuikaleita 4,5 kg |
0.005 kg | valkosipulimurskaa |
0.004 kg | pizzamaustetta |
0.002 kg | mustapippurirouhetta |
0.7 l | ruokakermaa (15%) |
0.008 kg | suolaa |
0.005 kg | sokeria |
0.65 kg | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
0.15 kg | juustoraastetta (mozzarella, 20%) |
Valmistusohje
- Kuumenna soijarouhetta pakkauksessaan uunissa höyrykeittotoiminnolla hetken aikaa. Näin se pehmenee ja sulaa tasaisemmin kastikkeen joukkoon. Voit myös murustaa soijarouheen kylmänä kastikkeen joukkoon, näin kuumennusvaihe jää pois.
- Mittaa pataan vesi, sipulikuutiot, kasvisliemijauhe ja kastiketiiviste. Kuumenna kiehumapisteeseen.
- Lisää kastikepohjaan tomaattimurska ja -pyree, kasvissuikaleet, mausteet ja soijarouhe. Anna hautua hetken.
- Lisää kasvirasvasekoite ja tarkista maku. Kastike saa olla voimakkaan makuista, pasta laimentaa makua.
- Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm -vuokaan/ 0,650 kg/vuoka.
- Kaada päälle kuuma kastike (noin 5 l/vuoka) ja sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 25-30 minuuttia.
- Ota vuoka uunista, kun lasagne on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.