
Kasvis-possuwokki
g
Ainesosat
0.15 kg | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
1 kg | sipulikuutioita |
0.07 kg | currya |
5 l | vettä |
2 kg | pizzakastiketta |
0.075 kg | sokeria |
0.2 kg | kasvisliemijauhetta |
0.25 kg | maissitärkkelystä |
0.025 kg | garam masala mausteseosta |
4.5 kg | kypsiä porsaanlihasuikaleita |
4.5 kg | wokkivihanneksia (pakaste) |
3.5 kg | kiinankaalia |
Torino Täysjyvä Cappellia |
Valmistusohje
- Freesaa sipuli Sunnuntai Juoksevassa kippikattilassa.
- Lisää joukkoon curry ja hauduta hetken aikaa.
- Lisää 2/3 vedestä, pizzakastike ja kasvisliemijauhe. Sekoita maissitärkkelys loppuun veteen ja lisää suurus pataan koko ajan sekoittaen.
- Anna kiehahtaa ja lisää garam masala.
- Lisää pataan porsaansuikaleliha ja vihannekset. Hauduta hetken aikaa.
- Lisää viimeisenä noin 1cm viipaleiksi leikattu kiinankaali. Hauduta ja tarkista maku.
- Tarjoile wokki keitetyn Torino Täysjyvä Cappellin kera.