
Kasvis-bolognesekastike
g
Ainesosat
0.025 l | Rypsiöljyä |
1.2 kg | Apetit Pomodoro Rosso |
1.2 l | Vettä |
0.2 kg | Paistikastiketiivistettä |
1.2 kg | Pizzakastiketta |
0.06 kg | Kasvisliemijauhetta |
0.02 kg | Sokeria |
0.007 kg | Suolaa |
0.002 kg | Oreganoa |
0.005 kg | Basilikaa |
1 kg | Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä) |
1.4 kg | Apetit Isot kasvissuikaleet 4,5 kg |
Valmistusohje
- Hauduta kasvissekoitusta öljyssä padassa hetken.
- Lisää vesi, kastiketiiviste, pizzakastike, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja yrtit.
- Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
- Tarkista maku.
- Lisää kasvissuikaleet ja jauheliha kastikepohjaan.
- Nosta kastike kiehumapisteeseen.
- Hauduta hetken.
- Tarkista maku.
- Tarjoa Torino Täysjyväsarvimakaronin kanssa.