
Kaalilaatikko täysjyväohrasta
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
3 kg | valkokaalia |
0.4 kg | Torino Täysjyväohraa |
0.8 kg | kypsää jauhelihaa, N0 |
0.2 kg | sipulikuutioita |
0.4 kg | porkkanasuikaleita |
0.06 kg | lihaliemijauhetta (vähäsuolainen) |
0.12 kg | siirappia |
0.004 kg | meiramia |
0.001 kg | mustapippuria |
1.5 l | vettä |
0.05 kg | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 10 minuuttia.
- Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita.
- Jätä pintakerrokseksi kaalia.
- Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle rypsiöljyvalmistetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa noin 35 minuuttia.