Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Juustoinen Torino-pastakastike

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 18.6.2025 12:29
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta.
  2. Kuumenna kasari, lisää öljy ja sipuli, freesaa kevyesti.
  3. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, tomaatit, valkosipuli ja mausteet, kuullota nopeasti. Lisää tomaattimurska, mausteet ja kauraruoka.
  4. Kiehauta ja hauduta minuutti ja lisää kypsä pasta ja blue cheese muru kastikkeen joukkoon. Kuumenna nostellen sekoittaen.
  5. Annostele ruoka lautasille, tai tarjoiluvuokaan ja ripottele Arla cheddar raaste pinnalle

VINKKI: Kesäkurpitsan voi leikata spagetin muotoon, maustaa öljyllä ja ripauksella suolaa ja laittaa koristeeksi annoksen päälle.