
Jauhelihalasagnette, GN 1/1-65 mm
g
Ainesosat
1 kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0.7 | Torino Lasagne Piccoloa |
0.7 | Kypsää jauhelihaa, N0 |
0.255 | Kastikejauhetta, lasagne |
0.153 | Sunnuntai Puolikarkeita Vehnäjauhoja |
3.75 | Vettä |
0.1 | Sulatejuustoa,Koskenlaskija |
0.1 | Apetit Sipulikuutio |
0.01 | Valkosipulirouhetta |
0.002 | Oreganoa |
0.02 | Suolaa |
0.01 | Sokeria |
0.1 | Tomaattipyrettä |
0.125 | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohje
- Mittaa raaka pasta voideltuihin vuokiin (0,7 kg/1/1-65 vuoka).
- Esilämmitä pata.
- Laita kypsä kylmä jauheliha pataan.
- Sekoita jauheliha rakeiseksi.
- Lisää kastikejauhe ja vehnäjauho sekoituksen ollessa päällä.
- Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna.
- Lisää sipuli ja mausteet. Kuumenna kiehumapisteeseen.
- Jaa kastike vuokiin n. 5 l/vuoka?
- Lisää juustoraaste pinnalle.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on + 90 astetta.