Hyppää sisältöön
Härkis® Kaurajauhis nachovuoka

Härkis® Kaurajauhis nachovuoka

g
Ainesosat
1.000 kg nacho maissilastuja 
0.500 kg kirsikkatomaattipuolikkaita
0.500 kg jalapeno, viipale
0.500 kg punasipuli, ohuina viipaleina
0.800 kg Härkis® Kaurajauhis
1.000 L salsakastiketta
0.350 kg cheddar- tai muuta juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Kuumenna paistinpannu ja paahda Kaurajauhis rapeaksi.  Aseta sivuun.
  2. Pese ja leikkaa tomaatit puoliksi, valuta jalapeno viipaleet. Kuori, halkaise ja viipaloi punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
  3. Kaada puolet maissilastuista, Kaurajauhiksesta, tomaateista, sipulista ja salsakastikkeesta GN 1/1–65 vuokaan.
  4. Lisää loput maissilastut, Kaurajauhis, tomaatit, sipulit ja salsakastike kerroksen päälle. 
  5. Ripottele pintaan juustoraaste.
  6. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.
  7. Nosta pelti uunista ja koristele hienonnetulla korianterilla ja limelohkoilla.

Haku