Hyppää sisältöön
Härkis Bahn mi -patongit

Härkis® Kaurajauhis Banh mi -patonki

Vegaaninen
kpl
Ainesosat
0.050 kg Härkis® Kaurajauhis
0.002 kg ruokaöljy
1 kpl patonki (pituus n. 30cm)
0.010 kg punainen currytahna
0.050 kg vegaaninen tuorejuusto, maustamaton
0.020 kg porkkana, suikale
0.020 kg retikka, suikale
0.002 l japanilainen riisiviinietikka
0.020 kg lehtikaali
0.010 kg tuore minttu ja korianteri, leikattu
0.005 kg Sriracha-kastike
0.005 kg paahdettu sipuli
Valmistusohje
  1. Valmista tahna: sekoita currytahna ja tuorejuusto.
  2. Yhdistä porkkana- ja retikkasuikaleet ja mausta riisiviinietikalla ja Sriracha-kastikkeella. Anna makujen tekeytyä hetken.
  3. Avaa patonki ja levitä tuorejuusto-currytahna molemmille pinnoille. Asettele lehtikaali ja täytä patonki marinoiduilla kasviksilla.
  4. Paista Kaurajauhis nopeasti kuumalla pannulla rapeaksi ja laita se lusikalla patongin väliin. Käännä patonki saranapuoli alaspäin ja ripottele täytteen päälle paahdettua sipulia.

Haku