
Härkis® Kaurajauhis Banh mi -patonki
kpl
Ainesosat
0.050 kg | Härkis® Kaurajauhis |
0.002 kg | ruokaöljy |
1 kpl | patonki (pituus n. 30cm) |
0.010 kg | punainen currytahna |
0.050 kg | vegaaninen tuorejuusto, maustamaton |
0.020 kg | porkkana, suikale |
0.020 kg | retikka, suikale |
0.002 l | japanilainen riisiviinietikka |
0.020 kg | lehtikaali |
0.010 kg | tuore minttu ja korianteri, leikattu |
0.005 kg | Sriracha-kastike |
0.005 kg | paahdettu sipuli |
Valmistusohje
- Valmista tahna: sekoita currytahna ja tuorejuusto.
- Yhdistä porkkana- ja retikkasuikaleet ja mausta riisiviinietikalla ja Sriracha-kastikkeella. Anna makujen tekeytyä hetken.
- Avaa patonki ja levitä tuorejuusto-currytahna molemmille pinnoille. Asettele lehtikaali ja täytä patonki marinoiduilla kasviksilla.
- Paista Kaurajauhis nopeasti kuumalla pannulla rapeaksi ja laita se lusikalla patongin väliin. Käännä patonki saranapuoli alaspäin ja ripottele täytteen päälle paahdettua sipulia.
Reseptissä käytetyt tuotteet