Härkis® härkäpapumuru-pastavuoka

Lataa resepti
Annoskoko

Valitse annosmäärä

Palauta

Annoskoko

450 g

Saman ruokavalion reseptejä

Ainesosat

1kg

0.012kg

pizzamauste

0.2kg

parmesanraaste

1.5kg

tomaattipastakastike

0.6l

vesi

0.8kg

0.4kg

ranskankerma

Pinnalle

0.25kg

mozzarella tai juustoraaste

0.06kg

basilika, tuore

Lataa resepti

Ohjeet

  1. Laita aineet GN 1/1 –65 vuokaan mozzarellaa ja basilikaa lukuun ottamatta ja sekoita hyvin. 
  2. Kypsennä uunissa yhdistelmälämmössä 160 asteessa, kosteus 40%, n. 45 minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä. 
  3. Levitä revitty mozzarella tai juustoraaste päälle ja jatka paistamista vielä n. 5 minuuttia. 
  4. Silppua basilikaa pinnalle.