Hyppää sisältöön
Härkäpapumuru perunasalaatti

Härkäpapumuru-perunasalaatti

Vegaaninen
g
Ainesosat
0.500 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton
0.800 kg peruna, kypsä
0.100 l oliiviöljy
0.050 kg valkosipulimurska
0.010 kg inkivääritahna
0.100 kg punasipuli, suikale
0.003 kg kevätsipuli tai ruohosipuli, hienonnettu
0.002 kg suola
0.001 kg mustapippurirouhe
Koristeluun
5 kpl tilli, oksa
Valmistusohje
  1. Paista härkäpapumuru pannulla tai uunissa rapeaksi ja jäähdytä.
  2. Paloittele perunat ja mausta ne hyvin. Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan.
  3. Koristele tillillä.

Haku