Hyppää sisältöön
Härkäpapumuru pastasalaatti

Härkäpapumuru-pastasalaatti

Vegaaninen
g
Ainesosat
0.700 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton
0.600 kg pasta (gluteeniton)
0.500 kg salaatti/salaattimix
0.600 kg kirsikkatomaatti, erivärisiä
Inkivääri-yrttiöljy
0.200 l oliiviöljy
0.005 kg inkivääritahna
0.005 kg valkosipulitahna
0.001 kg vaalea siirappi
0.001 kg suola
0.010 kg yrtti, tuore (basilika, oregano jne.)
Valmistusohje
  1. Keitä pastat (al dente) ja paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla. Jäähdytä.
  2. Valmista inkivääri-yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet hyvin ja anna maustua hetken. Revi salaatti ja lohko tomaatit tarjoiluastiaan.
  3. Ripottele pasta ja härkäpapumuruseos tarjoiluastiaan salaatin päälle. Kaada osa inkivääri-yrttiöljystä salaatin päälle ja kaada loput kannuun tarjolle.

Haku