
Härkäpapumuru-pastasalaatti
g
Ainesosat
0.700 kg | Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton |
0.600 kg | pasta (gluteeniton) |
0.500 kg | salaatti/salaattimix |
0.600 kg | kirsikkatomaatti, erivärisiä |
0.200 l | oliiviöljy |
0.005 kg | inkivääritahna |
0.005 kg | valkosipulitahna |
0.001 kg | vaalea siirappi |
0.001 kg | suola |
0.010 kg | yrtti, tuore (basilika, oregano jne.) |
Valmistusohje
- Keitä pastat (al dente) ja paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla. Jäähdytä.
- Valmista inkivääri-yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet hyvin ja anna maustua hetken. Revi salaatti ja lohko tomaatit tarjoiluastiaan.
- Ripottele pasta ja härkäpapumuruseos tarjoiluastiaan salaatin päälle. Kaada osa inkivääri-yrttiöljystä salaatin päälle ja kaada loput kannuun tarjolle.