Recipe-image

Härkäpapumuru-pastasalaatti

Vegaaninen
Salaatit & keitot
Brunssi
Pastat
g
AINESOSAT
0.7 kg Härkis® Härkäpapumuru, Maustamaton
0.6 kg pasta (gluteeniton)
0.5 kg salaatti/salaattimix
0.6 kg kirsikkatomaatti
INKIVÄÄRI-YRTTIÖLJY
0.2 l oliiviöljy
0.005 kg inkivääritahna
0.005 kg valkosipulitahna
0.001 kg vaalea siirappi
0.001 kg suola
0.01 kg yrtti, tuore (basilika, oregano jne.)
Valmistusohje
  1. Kaada maissilastuja voideltuun GN 1/1 vuokaan niin, että pohja peittyy. Sekoita härkäpapumuru salsakastikkeeseen ja kaada siitä puolet maissilastujen päälle. Ripottele puolet punasipuleista, tomaateista sekä jalapenoviipaleista härkäpapumurusalsan päälle.
  2. Kaada loput maissilastut ja niiden päälle loput täytteistä. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista n. 200 asteessa n.15min.
  3. Tarjotessa pinnalle voi ripotella tuoretta korianteria.