Hyppää sisältöön
Härkäpapumuru lasagne

Härkäpapumuru-lasagne

Vegaaninen
g
Ainesosat
0.600 kg Lasagnelevy
Tomaattikastike
0.800 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton
0.500 kg Vesi
1.500 kg Tomaattimurska
0.100 kg Valkosipulimurska
0.010 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
0.020 kg Provencen yrttimausteseos, suolaton
0.000 kg Mustapippurirouhe
0.010 kg Suola
0.600 kg Juuressuikalesekoitus, pakaste
Valkokastike
1.700 kg Elovena kaurajuoma 1,5%
0.500 kg kasvirasvasekoite, vegaaninen
0.300 kg tuorejuusto, maustamaton (vegaaninen)
0.150 kg Maizena suuruste
0.020 kg Suola
0.00 kg Valkopippurijauhe
0.100 kg Juustoraaste (vegaaninen)
Valmistusohje
  1. Valmista tomaattikastike, mausta hyvin.
  2. Lisää tomaattikastikkeeseen härkäpapumuru ja juuressuikaleet.
  3. Valmista valkokastike.
  4. Kokoa lasagne laittamalla härkäpapumuru-tomaattikastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle. Laita lasagnelevyjä kastikkeen päälle vuokaan ja levitä uusi kerros härkäpapumuru-tomaattikastiketta ja lisäksi valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta.
  5. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  6. Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia.

Haku