
Härkäpapumuru-lasagne
g
Ainesosat
0.600 kg | Lasagnelevy |
0.800 kg | Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton |
0.500 kg | Vesi |
1.500 kg | Tomaattimurska |
0.100 kg | Valkosipulimurska |
0.010 kg | Kasvisliemi, vähäsuolainen |
0.020 kg | Provencen yrttimausteseos, suolaton |
0.000 kg | Mustapippurirouhe |
0.010 kg | Suola |
0.600 kg | Juuressuikalesekoitus, pakaste |
1.700 kg | Elovena kaurajuoma 1,5% |
0.500 kg | kasvirasvasekoite, vegaaninen |
0.300 kg | tuorejuusto, maustamaton (vegaaninen) |
0.150 kg | Maizena suuruste |
0.020 kg | Suola |
0.00 kg | Valkopippurijauhe |
0.100 kg | Juustoraaste (vegaaninen) |
Valmistusohje
- Valmista tomaattikastike, mausta hyvin.
- Lisää tomaattikastikkeeseen härkäpapumuru ja juuressuikaleet.
- Valmista valkokastike.
- Kokoa lasagne laittamalla härkäpapumuru-tomaattikastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle. Laita lasagnelevyjä kastikkeen päälle vuokaan ja levitä uusi kerros härkäpapumuru-tomaattikastiketta ja lisäksi valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia.