Hyppää sisältöön
Härkäpapumuru harissa couscous

Härkäpapumuru-harissa ohrahelmisalaatti

Vegaaninen
g
Ainesosat
0.500 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0.100 kg harissatahna
0.500 kg Torino ohrahelmi, kypsä
0.200 kg kukkakaali, muru
0.200 kg kesäkurpitsa, raaste
0.100 l omenaviinietikka
0.100 l sitruunamehu
0.050 l oliiviöljy
0.050 l seesamöljy, paahdettu
0.010 kg siirappi, vaalea
1 kpl minttu- ja korianteri, ruukku
3 kpl sitruuna, lohko
suolaa tarvittaessa
Valmistusohje
  1. Keitä ohrahelmi ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru ja mausta harissatahnalla, jäähdytä.
  2. Raasta kesäkurpitsa ja mausta.
  3. Sekoita keskenään kukkakaalimuru, ohrahelmi ja kesäkurpitsaraaste. Kaada päälle harissamaustettu härkäpapumuruseos. Koristele mintun ja korianterin lehdillä sekä sitruunanlohkoilla.

Haku