Hyppää sisältöön
Härkäpapu-punajuuripihvit

Härkäpapu-punajuuripihvit

Gluteeniton
Vegaaninen
g
Ainesosat
0.060 kg Härkis® Härkäpapuproteiinirouhe
0.400 kg punajuuri, kypsä tai sose
0.200 kg kaurakerma
0.100 kg sipulikuutio
0.005 kg valkosipulitahna
0.005 kg timjami
0.005 kg suola
0.005 kg vaalea siirappi
0.002 kg mustapippurirouhe
0.060 kg perunajauho
0.070 kg gluteeniton korppujauho
0.020 kg öljy
Valmistusohje
  1. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja pyöräytä yleiskoneella tasaiseksi massaksi. Saat rouheammat pihvit käyttämällä yleiskonetta vain nopeasti.
  2. Anna turvota kylmässä 20 min.
  3. Muotoile pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa.

Haku