
Härkäpapu-punajuuripihvit
g
Ainesosat
0.060 kg | Härkis® Härkäpapuproteiinirouhe |
0.400 kg | punajuuri, kypsä tai sose |
0.200 kg | kaurakerma |
0.100 kg | sipulikuutio |
0.005 kg | valkosipulitahna |
0.005 kg | timjami |
0.005 kg | suola |
0.005 kg | vaalea siirappi |
0.002 kg | mustapippurirouhe |
0.060 kg | perunajauho |
0.070 kg | gluteeniton korppujauho |
0.020 kg | öljy |
Valmistusohje
- Mittaa kaikki aineet kulhoon ja pyöräytä yleiskoneella tasaiseksi massaksi. Saat rouheammat pihvit käyttämällä yleiskonetta vain nopeasti.
- Anna turvota kylmässä 20 min.
- Muotoile pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa.
Reseptissä käytetyt tuotteet