
Härkäpapu-Caesar
g
Ainesosat
0.700 kg | romaine-salaatti |
0.500 kg | Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru, maustamaton |
0.150 kg | saaristolaisleipä, kuutio |
0.020 l | öljy |
0.100 kg | parmesanjuusto lastu, vegaaninen |
0.150 kg | vegaaninen majoneesi |
0.010 kg | sitruunanmehu |
0.020 kg | valkosipulitahna |
0.020 kg | ravintohiivahiutale |
Valmistusohje
- Sekoita revitty salaatti ja kastike.
- Paahda pannulla/uunissa öljyssä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuutioitu saaristolaisleipä rapeiksi.
- Yhdistä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin ja viimeistele parmesaanilla.
Reseptissä käytetyt tuotteet