Hyppää sisältöön
Härkis caesar salaatti

Härkäpapu-Caesar

Vegaaninen
g
Ainesosat
0.700 kg romaine-salaatti
0.500 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru, maustamaton
0.150 kg saaristolaisleipä, kuutio
0.020 l öljy
0.100 kg parmesanjuusto lastu, vegaaninen
Caesar-kastike, vegaaninen
0.150 kg vegaaninen majoneesi
0.010 kg sitruunanmehu
0.020 kg valkosipulitahna
0.020 kg ravintohiivahiutale
Valmistusohje
  1. Sekoita revitty salaatti ja kastike.
  2. Paahda pannulla/uunissa öljyssä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuutioitu saaristolaisleipä rapeiksi.
  3. Yhdistä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin ja viimeistele parmesaanilla.

Haku