
Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut
alle 60 min
g
Ainesosat
0.460 kg | Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta |
0.020 kg | leivinjauhetta |
0.024 kg | sokeria |
0.0025 kg | suolaa |
0.700 l | maitoa |
0.120 kg | munaa |
0.080 kg | ruokaöljyä |
Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola
- Vatkaa munien rakenne rikki erillisessä kulhossa. Lisää maito ja öljy. Sekoita joukkoon kuivat aineet.
- Anna taikinan turvota 10 minuuttia.
- Paista paistinpannulla miedolla lämmöllä halkaisijaltaan noin 10 cm pannukakkuja.
- Käännä pannukakku, kun siihen ilmestyy kuplia. Paista kullanruskeiksi. Jos taikina paksuuntuu paistamisen aikana liikaa, voit lisätä tilkan maitoa.
- Tarjoile marjojen, hillon tai vaahterasiirapin kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet