
Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku
yli 60 min
Ainesosat
0.100 kg | Sunnuntai Leivontamargariinia |
0.085 kg | sokeria |
1 | kananmunaa |
0.160 kg | Sunnuntai Gluteeniton jauhoseosta |
0.100 kg | valkosuklaata |
0.200 kg | tuorejuustoa |
0.250 kg | maitorahkaa |
3 | kananmunaa |
0.040 kg | sokeria |
0.030 l | sitruunanmehua |
0.200 kg | vadelmia |
Valmistusohje
- Voitele irtopohjaisen (halkaisija 24 cm) pyöreän vuoan reunat. Vuoraa pohja leivinpaperilla.
- Pohjaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.
- Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Yhdistä tuorejuusto ja maitorahka. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
- Lisää joukkoon kevyesti vatkaten valkosuklaa sekä sitruunanmehu ja sokeri. Lisää lopuksi joukkoon vadelmat. Kaada täyte pohjan päälle.
- Paista kakku 175 asteeessa uunin alatasossa noin 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassa. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Reseptissä käytetyt tuotteet