
Gluteeniton kylmäsavulohipiirakka
yli 60 min
g
Ainesosat
0.100 kg | Sunnuntai Leivontamargariinia |
0.160 kg | Elovena Gluteeniton täysjyväkaurajauhoa |
0.050 kg | juustoraastetta |
0.200 l | vettä |
0.150 kg | kylmäsavulohta |
0.060 kg | sipulia |
0.001 kg | kuivattua tilliä (voit käyttää myös tuoretta) |
0.200 kg | tuorejuustoa |
0.200 l | kermaa |
4 | kananmunaa |
0.100 kg | juustoraastetta |
0.005 kg | dijon sinappia |
0.030 l | sitruunanmehua |
0.003 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria |
0.004 kg | sokeria |
Valmistusohje
- Sekoita pehmeä margariini, jauhot, juustoraaste ja vesi keskenään. Painele taikina voidellun irtopohjaisen piirakkavuoan (halkaisija noin 23 cm) pohjalle ja reunoille. Laita kylmään siksi aikaa kun valmistat täytteen.
- Suikaloi kylmäsavulohi, pilko sipuli ja tilli.
- Sekoita tuorejuusto, kerma, munat, juustoraaste, sitruunanmehu ja mausteet keskenään. Lisää sipuli ja kylmäsavulohi.
- Kaada täyte pohjan päälle.
- Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Reseptissä käytetyt tuotteet