
Gluteeniton focaccia
yli 60 min
g
Ainesosat
0.250 l | vettä |
0.006 kg | Sunnuntai kuivahiivaa |
0.003 kg | psylliumia |
0.015 kg | öljyä |
0.003 kg | suolaa |
0.002 kg | sokeria |
0.065 kg | Sunnuntai Tumma Gluteeniton jauhoseosta |
0.130 kg | Sunnuntai Gluteeniton jauhoseosta |
0.020 kg | öljyä |
rosmariinia | |
0.005 l | sitruunanmehua |
0.005 kg | valkosipulia |
Valmistusohje
- Sekoita kuivahiiva ja psyllium kädenlämpöiseen (42 asteisen) veden joukkoon. Anna turvota 10 minuuttia.
- Lisää öljy, suola ja sokeri. Lisää jauhot vähitellen. Vaivaa taikinaa 6-8 minuuttia joko sähkövatkaimella tai yleiskoneessa.
- Levitä taikina öljyllä voideltuun uunivuokaan (20 * 25 cm) ja anna kohota lämpimässä lähellä noin 25 minuuttia.
- Valmista tällä hetkellä mausteöljy. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet ja sekoita kaikki aineet keskenään.
- Painele kohonneeseen leipää kuoppia sormin.
- Voitele leipä mausteöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa.
- Paista 225 asteessa 20 minuuttia.
- Voitele leipä kuumana mausteöljyllä.
- Nauti lämpimänä.
Reseptissä käytetyt tuotteet