Recipe-image

Bao bunit ja Korean coleslaw härkäpapusuikaleesta

Kasvisruoka
Kananmunaton
Maidoton
Street food
Aasialainen
kpl
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® maustamaton härkäpapusuikale 2,5kg
0.2 kg Korean Kalbi marinadikastike
30 kpl Bao Bun höyrysämpylä
0.7 kg Korean coleslaw; porkkana-kaali-lehtikaali-punakaali
0.2 kg majoneesi
0.02 kg gochujang chilitahna
VIIMEISTELYYN
0.02 kg kevätsipuli
0.005 kg seesaminsiemen
0.005 kg korianteri
0.002 kg chiliviipale
Valmistusohje
  1. Sekoita colesekoitus majoneesin ja gochujangin kanssa. Anna maustua kylmässä.
  2. Paahda uunissa tai pannulla härkäpapusuikaleet rapeiksi ja lisää kastike.
  3. Höyrytä bao bunit. Täytä kaalisaalaatilla, härkäpapusuikaleilla ja ripottele pintaan kevätsipulia, seesaminsiemeniä, korianteria ja chiliviipaleita.
  4. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.