Ainesosat
0.5kg
riisinuudeli, kypsä
0.8kg
kaali (puna-, valko-, lehti-), suikale
Kastike
0.1kg
soijakastike, makea
0.01kg
seesamiöljy, paahdettu
3kpl
chilipalko, suikaloitu
0.005kg
inkivääri, hienonnettu
0.005kg
valkosipulimurska tai viipale
Koristelu
1kpl
kevätsipulinippu, hienonnettu
1kpl
korianteriruukku, revitty
Lataa resepti
Ohjeet
- Kypsennä riisinuudeli ja jäähdytä. Paista härkäpapusuikaleet ja jäähdytä.
- Valmista kastike ja kaada siitä puolet tarjoiluastiaan ja puolet jäähtyneiden härkäpapusuikaleiden joukkoon. Valmista kaalisalaatti tarjoiluastiaan: sekoita riisinuudelit ja suikaleet joukkoon. Koristele rouhituilla suolapähkinöillä, kevätspulilla, korianterilla ja limelohkoilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Porkkanasosekeitto Elovena kauraruoalla
Härkis® á la Mexicana
Porkkanapannukakku