Hyppää sisältöön

Reseptejä ja inspiraatiota ruoan ammattilaisille

Testattua ja toimivaa ammattilaisreseptiikkaa

Ammattilaisreseptiikastamme löydät ideat monipuolisesti eri ruokalajeihin ja ruokavalioihin. Testaamistamme resepteistä löytyvät ratkaisut muun muassa keittoihin, vuokaruokiin, puuroihin, salaatteihin, leivontaan sekä jälkiruokiin. Resepteissä on käytetty luotettuja Elovena®, Härkis®, Torino®, Sunnuntai® ja Nalle®-tuotteitamme.

Reseptit

Beanit | Me rakastamme ruokaa ja kotimaista härkäpapua

Helppoa ja herkullista kasviproteiineista

Ruoan ammattilaisille suunnattu reseptipankkimme koostuu ammattilaisten testaamasta ja toimivasta Beanit® ja Härkis® reseptiikasta. Monipuolisten reseptien kehityksessä ja valinnassa on otettu huomioon ammattilaiskeittiöiden tarpeet sekä helppous ja nopeus. Huomioituina ovat erilaiset keittiöiden valmistustavat ja erityisruokavaliot.

Löydät reseptejä muun muassa kastike-keitto- ja vuokaruokiin sekä leivonnaisiin, salaatteihin, pastoihin, susheihin ja street foodiin. 

Tutustu ja inspiroidu!

Beanit® ja Härkis® reseptiikkaa

 

Opi ja innostu – Inspiraatiota ja vinkkejä ammattilaisille

Löydät täältä ideoita, uusia näkökulmia ja ohjeita tuotteidemme käyttöön. Tutustu ja inspiroidu!

Lue lisää

RAISIO FOOD SOLUTIONS

Valintasi hyvään kumppanuuteen ja vastuullisiin valintoihin

Raisio Food Solutions on kotimainen kumppanisi kasvipohjaisista raaka-aineista vastuullisiin ruokaratkaisuihin ruoka-alan ammattilaisille, ruokateollisuudelle ja tukuille. Olemme apunasi puhelinsoiton tai yhden klikkauksen päässä.

Ota yhteyttä

Haku