Recipe-image

Makaronilaatikko Härkis® härkäpapumurusta

Vegaaninen
Kasvisruoka
Pata- & vuokaruoat
Gluteeniton
Pastat
g
AINESOSAT
1 kg Härkis® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1 kg Torino makaroni
0.3 kg sipuli
0.003 kg maustepippurijauhe
0.003 kg Timjami
0.005 kg suola
0.002 kg valkopippurijauhe
0.003 kg mustapippurirouhe
0.8 kg ranskankerma (vegaaninen)
0.6 kg tuorejuusto (vegaaninen)
0.3 kg juustoraaste (vegaaninen)
1 l kaurakerma 15%
Valmistusohje
  1. Keitä makaronit aldente. 
  2. Paista pannulla härkäpapumuru ja hienonnettu sipuli. Mausta hyvin. Sekoita maustettu sipuli-muruseos makaronien joukkoon. 
  3. Voitele GN-vuoka ja kaada seos siihen. 
  4. Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, juustoraaste ja kauraruoka hyvin ja kaada tasaisesti makaroni-härkäpapumurun päälle. 
    Paista uunissa n. 200 asteessa n. 30min.