Toimivaa ja testattua ammattilaisreseptiikkaa

Mäiskypotut ja härkäpapumurua

Kirjoittanut Raisio Food Solutions | 4.5.2023 11:23
  1. Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan.
    Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle.
    Paista uunissa n.200asteessa n.10min.
  2. Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.
  3. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.
  4. Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla.
  5. Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.