Recipe-image

Härkis® Teriyaki uunikasvikset

Vegaaninen
Laktoositon
Pata- & vuokaruoat
Gluteeniton
Kananmunaton
Street food
Aasialainen
g
AINESOSAT
1 kg Härkis® härkäpapusuikale, maustamaton 2,5kg
1.2 kg porkkanapala
1 kg parsakaalinkukinto
0.1 kg öljy
Maustaminen
0.2 kg teriyakikastike
0.05 kg valkosipulitahna
0.05 kg inkivääritahna
Viimeistely
0 kevätsipuli, chilipalko, seesaminsiemen, korianteri, limelohko
Valmistusohje
  1. Sekoita härkäpapusuikaleet, kasvikset, öljy ja valkosipuli- sekä inkivääritahna voidellussa GN 1/1-65 -vuoassa. 

  2. Paista kiertoilmalla 175 asteessa 20 minuuttia. Sekoita ja mausta teriyakikastikkeella ja paista vielä 5 minuuttia.
    Voit myös jatkaa hauduttamista padassa noin 15min. kunnes kaali on pehmennyt ja neste imeytynyt.

  3. Lisää pinnalle kevätsipulia, chilipalkot, seesaminsiemenet, korianteria ja limelohkot reunalle.