Recipe-image

Härkäpapumuru-harissa ohrahelmisalaatti

Vegaaninen
Salaatit & keitot
Brunssi
g
AINESOSAT
0.5 kg Härkis® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0.1 kg harissatahna
0.5 kg Torino ohrahelmi, kypsä
0.2 kg kukkakaali, muru
0.2 kg kesäkurpitsa, raaste
0.1 l omenaviinietikka
0.1 l sitruunamehu
0.05 l oliiviöljy
0.05 l seesamöljy, paahdettu
0.01 kg siirappi, vaalea
1 kpl minttu- ja korianteri, ruukku
3 kpl sitruuna, lohko
0 suolaa tarvittaessa
Valmistusohje
  1. Keitä ohrahelmi ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru ja mausta harissatahnalla, jäähdytä.
  2. Raasta kesäkurpitsa ja mausta.
  3. Sekoita keskenään kukkakaalimuru, ohrahelmi ja kesäkurpitsaraaste. Kaada päälle harissamaustettu härkäpapumuruseos. Koristele mintun ja korianterin lehdillä sekä sitruunanlohkoilla.