Hyppää sisältöön

Raisio Ammattilaiset on nyt Raisio Food Solutions

Meillä Raisiolla on tapahtunut mielenkiintoisia muutoksia. Raisio Ammattilaiset ja Beanit® ovat yhdistäneet voimansa Raision ostaessa Beanit®- ja Härkis®-tuotteistaan tunnetun Verso Food Oy:n.

Raisio Food Solutions

Raisio Food Solutions tarjoaa laajan valikoiman tuotteita tunnetuilta ja rakastetuilta brändeiltä. Keskitymme toiminnassamme kotimaisiin, kasvipohjaisiin raaka-aineisiin, erityisesti kauraan, härkäpapuun sekä muihin kotimaisiin viljoihin.

Olemme panostaneet merkittävästi myös gluteenittomaan valikoimaan uutuustuotteidemme myötä. Valikoimamme on kasvanut mm. Elovena kaurapohjaisilla juomilla ja kaurameijerituotteilla sekä Beanit kasviproteiineilla.

Meiltä saat myös pastat, aterialisäkkeet sekä välipalat. Laaja valikoimamme palveleekin monenlaisia tarpeita ja kaiken kokoisia ammattikeittiöitä.

Kasvipohjaisia luottoreseptejä

Yksi ylpeydenaiheistamme on testattu reseptiikkaamme, joka auttaa ammattikeittiöitä kasvipohjaisten ruokien tarjoamisessa. Halutessanne kehitämme reseptiikkaa myös yhdessä kanssanne!

Inspiroidu resepteistä

Valintasi hyvään kumppanuuteen ja vastuullisiin valintoihin

Kaiken toimintamme ytimessä on asiakaslähtöisyys sekä jatkuva tuotekehitys: kehitämme olemassa olevia tuotteitamme ja tuomme markkinoille myös paljon mielenkiintoisia uutuuksia, joissa on otettu huomioon asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden kuuntelemiseen.

Näillä eväillä Raisio Food Solutions palvelee sinua jatkossakin!

Lue meistä lisää

Haku