Hyppää sisältöön

Tervetuloa Gastro-messuille

Raisio Food Solutions on mukana Gastro Helsinki -messuilla Helsingin messukeskuksessa 18.–20.5.2022.

Kasvipohjaisten tuotteiden ja ruuanlaiton raaka-aineiden valikoimamme sekä ammattilaispalvelumme ovat kasvaneet. Tule tutustumaan, maistelemaan  ja vierailemaan osastollamme 6h60.

Osastollamme pääset tutustumaan Raision ammattilaisasiakkaita palvelevaan Raisio Food Solutions -tiimiin ja laajaan tarjontaan kotimaisia brändituotteita. Messut eivät ole myöskään mitään ilman herkullista ruokaa: osastolla pääsetkin maistamaan nachoja Beanit® härkäpapumurulla ja kyytipojaksi tarjoamme raikasta Elovena Kaurajuoma smoothieta.

Kotimainen kumppanisi kasvipohjaisista raaka-aineista vastuullisiin ruokaratkaisuihin

Tutustu meihin

 

Valintasi hyvään – kaikille maistuvaa kasvipohjaista

Messuilla pääset maistelemaan ja tutustumaan Elovena kaurajuomiin ja välipalatuotteisiin, Beanit® ja Härkis® kasviproteiineihin sekä Torino pastoihin ja aterialisäkkeisiin.

Tutustu koko valikoimaamme
Testattua ammattilaireseptiikkaa

 

Elovena kaurajuomat ja välipalatuotteet

Elovenan kaurameijeri- ja välipalatuotteet ovat valloittaneet kuluttajien lisäksi myös ammattilaisten sydämet. Tule tutustumaan Sustainable Brand Index -listauksessakin menestyneen brändin laajentuneeseen tuoteperheeseen.

Kaurameijerituotteet
Elovena.fi

 

Beanit® ja Härkis® kasviproteiinit

Tule tutustumaan miten Kauhavalla valmistettavat kasviproteiinituotteet helpottavat ravintola- ja suurkeittiöiden arkea, ja miten niistä saa nopeasti ja helposti kaikille maistuvaa ruokaa.

Kasviproteiinit
Beanit.fi

Torino pastat ja ohralisäkkeet

Hyvää ja helppoa ruokaa laadukkaista pastoista ja aterialisäkkeistä. Tule tutustumaan Torino pastoihin sekä Torino Ohrahelmeen, joka toimii myös hyvänä vaihtoehtona riisille.

Pastat ja viljalisäkkeet
Torino.fi

Tervetuloa, nähdään messuilla osastollamme 6h60!

Jos etsit kasvua kotimaisella ja kasviperäisellä ruoalla, olemme täällä tukemassa sinua yhdessä ammattilaistiimimme kanssa. Luomme terveellisiä ja maukkaita ruokailutottumuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme vastuullisia ratkaisuja kasvusi tueksi herkullisella ja kasviperäisellä ruoalla.

 

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

 

Haku