Hyppää sisältöön

Beanit®- ja Härkis®-ratkaisut kasvispizzaan!

Pizzaa kasvipohjaisesti, mutta herkullisesti? Monikäyttöisillä Beanit® ja Härkis®-tuotteilla tuunaat pizzan moneen eri makuun.

27.04.2022

Kasviproteiinivaihtoehtojen kehittyessä myös täyttävämpien kasvispizzojen suosio on kasvanut ja niihin kaivataan uusia makuja. Kuluttajat vaativat kasvispizzoilta nykyisin enemmän kuin ennen, ja niistä etsitään myös vaihtelua ja uusia kokemuksia. Mitäpä jos kokeilisit seuraavaksi pizzan täytteenä esimerkiksi Beanit®- tai Härkis®-tuotteita?

Beanit kasvispizza

Käyttövalmiilla tuotteella helppoutta ja uusia makuelämyksiä

Härkäpapupohjaiset kasviproteiinimme Beanit® ja Härkis® ovat erinomaisia, kotimaisia täytteitä pizzoihin. Rakenteensa ja muotonsa ansiosta ne sopivat pizzatäytteiksi mainiosti ja ovat helppokäyttöisiä. Käyttövalmiina ne eivät tarvitse esipaistamista – levitä vain pizzan päälle sellaisenaan ja mausta halutessasi makusi mukaan. Tuotteet sopivat makupariksi monien perinteisten pizzoissa käytettävien raaka-aineiden kanssa, mutta niillä voi luoda myös kokonaan uusia makuelämyksiä.

Maustamaton Beanit® Härkäpapumuru on rakenteeltaan kiinteä ja maultaan mieto. Paistuessa siitä tulee ihanan rapeaa. Pizzaan se tuo täyteläisyyttä ja tukee hyvin muiden täytteiden makuja. Härkis®-tuotteet ovat rakenteeltaan pehmeämpiä ja ne imevät voimakkaatkin mausteet hyvin sisäänsä. Valmiita Härkis®-makuja ovat miedosti maustettu Original ja hieman tulinen Texmex.

Beanit suikaleita ja murua

Härkäpapumurulla voi voittaa jopa pizzakilpailun

Pizzamestari 2021 -kilpailun voittaja Ryan Rodrigo valmisti kilpailun finaalissa kasvispizzan Beanit® härkäpapumurusta. Ryan ihastui härkäpapumurun makuun ja helppokäyttöisyyteen:

”Beanit® tuo pizzan makuihin ainutlaatuista syvyyttä, eikä heti edes huomaa, että se on täysin kasviperäistä. Rapeaksi paistuvan Beanit® suikaleen tai murun voi lisätä pizzaan helposti joko sellaisenaan tai pannulla paistamisen jälkeen.”

Tästä Ryanin kehittämän keväisen Beanit®-pizzan reseptiin!

Käy tutustumassa kaikkiin kasviproteiinivaihtoehtoihimme

Haku